Odvjetnica Maja Bilić Paulić sudjelovala je na 63. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku kao voditeljica radionice “Intelektualno vlasništvo za djecu”

U okviru 63. Međunarodnog dječjeg festivala u organizaciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, odvjetnica Maja je u razdoblju od 28. do 30. lipnja 2023. u prostorijama Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ vodila interaktivno-edukativnu radionicu naziva „Intelektualno vlasništvo za djecu“.

Kroz radionicu polaznici su se upoznali s mogućnostima i potencijalom intelektualnog vlasništva te kroz interaktivan pristup stekli iznimno korisna znanja koja će im omogućiti sigurno korištenje predmeta prava intelektualnog vlasništva kojima su okruženi u svakodnevnom životu, s posebnim naglaskom na digitalno okruženje.

Cilj radionice bio je pružiti polaznicima uvid u osnove intelektualnog vlasništva te osvijestiti postojanje i opseg prava njihovih nositelja. Znanja koja su polaznici stekli na radionici doprinijet će jačanju njihove kreativnosti i inovativnosti, s jedne strane, dok će im, s druge strane, dati iznimno korisne alate za zakonito i sigurno korištenje sadržaja zaštićenog nekim oblikom intelektualnog vlasništva, kao i za prepoznavanje sadržaja kojim se vrijeđaju prava nositelja intelektualnog vlasništva, poput krivotvorina.

Maja Bilić Paulić, mag. iur.
Maja Bilić Paulić, mag. iur.

Pošaljite informativni upit

 Ispunite formular i pokušajte što preciznije opisati Vašu pravnu situaciju… 

Pošaljite informativni upit

 Ispunite formular i pokušajte što preciznije opisati Vašu pravnu situaciju 

Kontakt

info@ou-mbp.hr

Adresa

Adresa

Pošaljite svoj upit